ΑΡΧΙΚΗΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

TENTOMASTORAS

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα της τέντας παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για το υλικό και το σχέδιο της τέντας που ταιριάζει στο χώρο σας.

Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που εξασφαλίζουν εντυπωσιακά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Σκοπός μας είναι η απολυτή ευχαρίστηση των πελατών. Είμαστε στην διάθεση σας για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Συγκεκριμένα εκτελούμε:
-Τέντες με βραχίονες
-Τέντες με αντηρίδες
-Τέντες κάθετες (ριντό)
-Τέντες (σύστημα μπάρα)
-Ζελατίνες
-Ζελατίνα σε τελάρα σταθερά
-Φυσούνες (καποτίνες)
-Υφάσματα Τέντας
-Επισκευή τέντας

Η ιστορία μας για μια δυναμική και προοδευτική σκέψη

Πρόκειται για μια ιστορία μιας δυναμικής εταιρείας με πανελλαδικό προσανατολισμό, με αδιάκοπη εκτίμηση των αναγκών των πελατών.

2018
Ίδρυση

Η επιχείρηση ΤΕΝΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ ιδρύθηκε το 2018. Αποτελεί συνέχεια της ατομικής εμπειρίας του Ανέστη Σαπουνίδη που ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση τεντών από το 2010.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι εστιασμένη σε μια σειρά ποιοτικών επιλογών απέναντι στους συνεργάτες τεντοποιούς, για την απόδοση των καλύτερων δυνατών ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ιδιοκτήτης
Ανέστης Σαπουνίδης
Ο κύριος ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο δημιουργός της. Προσπαθεί για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του για οποιαδήποτε προσφορά.
Τηλ. : ‭+30 695 9995257‬
Email : tentomastoras@gmail.com
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι Συνεργάτες είναι το κλειδί της επιτυχίας και εμείς επιλέγουμε τους καλύτερους στο είδος τους!

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ